Op deze pagina vind je allerlei informatie, blogs en filmpjes die met dating te maken hebben! 

3-10-2014 Dames veel meer bewust van sjansen, mannen zien berichten op een andere manier

Het cliché dat gozers niet echt subtiele hints snappen, weten we al best lang. Maar hoe gaat werkt dan eigenlijk? Uit onderzoek* van de website PARSHIP  kwam als bevindingen naar boven dat kerels hoofdzakelijk onopvallende aanrakingen als flirten opvatten, hoewel meiden veel meer zoeken achter het hebben van oogcontact. Een mismatch in flirten in deze zin?

 Dat lichaamstaal een belangrijk aspect van communicatie is, is een gegeven. Zo nu en dan gaat dat wel bewust, weleens niet bewust. Hoe zijn vrijgezellen daarin? Een aanzienlijke meerderheid v/d kerels (76,7%) als de vrouwen (85,5%) is zich wel bewust van de signalen die zijn of haar de taal vh lichaam gedurende een afspraakje afgeeft. Mannen missen meer signalen.

Pikt de Hollandse single de tekens wel op?
Dames zijn best standvast: ruim 90% van de vrouwen is overtuigd dat zij kan merken dat haar eerste afspraakje met haar aan het sjansen is. Dat in mindere mate kerels daar zo over denken (73%) sluit wel aan bij het vooroordeel dat mannen sjanssignalen minder goed oppakken. Terwijl 40% van de meiden herhaaldelijk oogcontact als flirten zien, is het aantal mannen dat een fijne blik ziet als toenadering een stuk minder met 30%.

 48% van de kerels en 42% v/d vrouwen voelen hoe laat het is als zijn/haar eerste ontmoeting zacht en onopvallend even de ander aanraakt. Complimentjes leveren staat voor beide mannen/vrouwen op een bevorderlijke derde plaats: 12% v/d heren en 18% van de dames trekt daar conclusies uit.

 Heer betaalt rekening, het vrouwelijke geslacht deelt veel liever

Terwijl er in zekere zin een klein contrast zit in sjansgedrag vertonen en dat interpreteren, denkt de kerel nog indruk te maken met zijn geld. Niks oogcontact of complimentjes: 45% v/d jongens acht dat hij de bon moet betalen. De dames zijn in mindere mate traditioneel ingesteld; nog geen 25% die de bon aan haar eerste afspraakje overlaat. Zij splitsen hem liever (30%). Grappig: precies 0% van de dames vindt dat zij de rekening op moet afrekenen. Heren vinden dat ook niets: een onopvallende 0,5% laat zich graag trakteren.

*n=1584

 

 

15-9 Love Locks in Paris

Dit is een hele romantische plek waar je met je (toekomstige) geliede heen kunt gaan. Op de Pont de l'Archevêché, een mooie brug in Parijs, kun je gezamenlijk eenliefdesslotje ophangen.

 

9-9-2014 Online dating tips en trucs!

Profiel
Wanneer je hebt bedacht om via een site te gaan daten, maak je tuurlijk een persoonlijk profiel aan op een datingsite naar jouw individuele preferentie. In deze blog volgen een aantal suggesties die je helpen over op welke manier je jouw eigenprofiel kunt installeren. Het is best belangrijk dat je daar de tijd voor pakt.

- Lever een accuraat beeld van jouwzelf
Leg uit bijv. wat je graag doet in je vrije tijd
-Pak de tijd om jouw pagina aan te vullen - jouw profiel is eigenlijk waar op mensen jou beoordelen
Gebruik foto's
-Naast dat je foto’s er op zet, is het ook cruciaal dat deze onlangs geschoten zijn
-Update geregeld je profiel, op deze manier onderscheid je van anderen-Als laatste is het in hoge mate erg belangrijk dat je laat weten wat voor individu jij zoekt!
-Omschrijf welke eigenschappen je bijvoorbeeld belangrijk vindt
Succes bij het aanmaken van jouw profiel!

2-9-2014- Hieronder een kort grappige filmpje: He said, she said!